SAMEIE OG BEDRIFT

Sameie og Bedrift

Ventilasjonsfilter AS er en stor leverandør av filter til Sameier, Borettslag, Næringsbygg, Kjøpesenter, Restauaranter, Idrettshaller og Skolebygg. Vi leverer til hele Skandinavia.
Som en av Norges største og rimeligste leverandør av ventilasjonsfilter gir vi i tillegg volumrabatt til kunder som samler sine innkjøp via oss.

bedriftskunder ventilasjonsfilter

Kvantumsrabatt ved leveranse 1 eller 2 ganger i året.

Sameier, Boretslag  og bedrifter kan samle sine innkjøp for felles forsendelse og få en kvantum rabatt som følge av samlet bestilling. Hos oss er det enkelt og rimelig.Vi skreddersyr løsning til din bedrift eller sameie.

Ta kontakt med vårt salgskontor 35 10 24 40  mellom 09:00 og 15:30 eller send oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis vi ikke får svart på telefon.

Fordeler med sameie, bedriftsabonnement hos Ventilasjonsfilter AS:

ventilasjonsfilter Tilpasset betaling. Vi tilbyr fleksibel betaling og betalingsutsettelse på opptil 60 dager ved behov
ventilasjonsfilter Skreddersøm. Som en av de få har vi egen produksjon av filter, og kan både tilpasse, skreddersy og levere filter som ønsket
ventilasjonsfilter Rask levering på spesialfilter. Pga egen produksjon kan vi levere spesialfilter på korte tidsfrister, og ikke vente på en utenlansk produsent sin produksjonskø
ventilasjonsfilter Gode rabattavtaler på ventilasjonsfilter

Vi hjelper dere med å få åpnet konto hvor dere kan administrere innkjøp, se leveranser og status. Fordelen med en slik avtale er at vi produsererer våre filter i god tid til deres leveranse, slik at dere får deres filter til avtalt tid.

For support, pakkesporing og andre henvendelser må support mailadresse benyttes, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har egen produksjon og lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

Payee.no - Din betalingspartner på netthandel

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Bedriftsveien 27
3735 Skien, Norway
 Kundesenter/Sporing av pakke:
support@ventilasjonsfilter.no
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube