Filterguide

Filterguide

Her vil du få svar på de vanligste spørsmål vi får. Finner du ikke det du lurer på her, ta gjerne kontakt med oss på mail.

Ventilasjonsfilter AS

Ventilasjonsfilter AS er Norges største nettbutikk for ventilasjonsfilter. Hos oss får du prisgaranti, abonnementsløsninger, god kundeservice og rask levering. 
Den raskeste måten å komme i kontakt med oss på er via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., hvis vi skulle være opptatt på vår kundeservice 35102440.

Hvor ofte bør jeg bytte mitt filter ?

Hvor ofte du trenger å bytte ditt filter beror litt på hvilken type aggregat du har og hvor du bor. Bor du i et svært trafikkert område eller i en bykjerne, bør du bytte filter 2 ganger i året pga eksos og alle partiklene i luften. Du bør også bytte filter 2 ganger i året om du bor i et mer landlig område med mye pollen.

Husk at det ikke hjelper å støvsuge eller riste filterene, da dette kun løsner det ytterste og synlige støvet.
For de som bor ved kysten kan man klare seg med filterbytte 1 gang i året.

Et aggregat bruker mer strøm med et gammelt filter enn et nytt, motoren jobber mer ved tett filter, slik at det er viktig å passe på å bytte regelmessig.
Det kan også lønne seg å benytte en støvmaske ved bytte av filter, da det har samlet seg mengder med støv, pollen og andre partikler i ditt filter.

Hvor kaster jeg mitt gamle filter ?

De fleste av våre filter leveres nå enten med plastramme eller pappramme, og kan kastes i plast eller pappavfall. Metallrammer må kastes som spesialavfall.

 Jeg finner ikke filteret mitt i deres nettbutikk ?

Fortvil ikke hvis du ikke finner det du leter etter, eller om du er usikker på om du velger riktig filter. Vår supportavdeling står alltid klar til å hjelpe deg. Bare ta kontakt via mail hvis det er noe du er usikker på.

Leverer dere original filter ?

Våre filter er testet i henhold til ny ISO-16890-standarden, som er den standarden som original produsentene benytter. Våre filtere blir produsert direkte av oss og ikke via systemleverandører, noe som gir deg som kunde rimeligere filter. 

Kvalitet på filter

Hos ventilasjonsfilter går vi ikke på akkord med kvaliteten. Hvert filterkomponent er nøye utvalgt for å sikre våre kunder den beste løsningen og kvalitet ihht pris.
Vi arbeider utelukkende med solide rammer som tåler vann og høy luftfuktighet.  Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima.

Varsellampe lyser etter filterbytte ?

For Flexit aggregater: Hvis varsellampen fortsatt lyser etter filterbytte, sett temperaturen til 20 grader og trykk + og - samtidig. Da vil varsellampen slukke.

For Villavent aggregater: Når filtrene har blitt byttet, nullstilles filteralarmen (rød diode) ved å holde inne timeglassknappen i ca. 10 sek. Alarmen kommer tilbake som en påminnelse om nytt filterbytte etter 6/9/12 mnd, avhengig av innstilling.

Hvor er mitt filter? Får ikke opp noe på pakkesporing ?

Fra du mottar melding om sendt filter fra oss tar det ca 1-2 dager før våre speditører får registrert dette i sine systemer. Vennligst prøv igjen senere.
Vi benytter Bring for leveranse, og deres sporingssider finner du her:  www.ventilasjonsfilter.no/index.php/nb/pakkesporing

Jeg har bestilt feil filter/mottatt feil filter. Hvordan returnerer jeg varen ?

Hvis du har bestilt feil filter og ønsker et annet tilsendt, så legger du inn ny bestilling på nytt filter og legger ved "ønske om retur av feilbestilling ordre "ordrenr"" i kommentarfeltet ved utsjekking av din nye bestilling.
Vi sender deg da nytt filter + returseddel på din første bestilling.

Har du mottatt feil filter, så er det bare å sende oss en mail med informasjon om hvilket filter du har mottatt og hvilket du skal ha, så blir det sendt fra oss + returseddel.

Ønsker du å returnere din ordre til oss, så er det bare å sende inn angrerettskjema som ligger ved din ordrebekreftelse. Din ordre vil bli refundert til det betalingsmiddelet du benyttet ved din bestilling. Returfrakt står kunde for selv. Fraktpris kan variere avhengig av str. Oppkravspakker blir ikke hentet ut, og godkjennes ikke som gyldig retur for refusjon.

Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har egen produksjon og lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

Payee.no - Din betalingspartner på netthandel

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Bedriftsveien 27
3735 Skien, Norway
 Kundesenter/Sporing av pakke:
support@ventilasjonsfilter.no
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube