Personvernerklæring

Ventilasjonsfilter.no er en nettbutikk som selger ventilasjonsfilter til private og næring. For å gi deg en best mulig brukeropplevelse samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og om hvordan du som forbruker kan få kan tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.

Ved å benytte vårt nettsted godtar du vilkårene nedenfor.  Innholdet i ansvarserklæringen kan endres å bli oppdatert. Vi anbefaler derfor å lese i mellom neste gang du besøker oss.

Ansvarlig

Ventilasjonsfilter AS, ved daglig leder er ansvarlig for å behandle person opplysninger.

Selskapsinfo :

Ventilasjonsfilter AS
Mælagata 58
3716 Skien
Org Nr NO 912377946 MVA
Telefon 35102440
Epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Opphavsrett

Alt innhold på våre nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse. Vi tillater ikke kopiering av bilder eller tekst.

Ansvarserklæring

Ventilasjonsfilter AS jobber hele tiden med å holde innholdet på våre nettbutikker oppdatert og så riktig som mulig. Det kan forekomme skrivefeil eller ufullstendig informasjon. Ventilasjonsfilter AS påtar seg ingen ansvar i forhold til slike feil.  Vi informere også om at det kan være avvik mellom bilder på nettstedet og produktet i virkeligheten.
 

Personopplysninger

Vi innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker vårt nettsted.  Informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne administrere ditt kundeforhold. Vi lagrer kontaktinfo som navn, adresse, tlf nr og epost.
Vi lagrer også finansiell informasjon som vi trenger for å gjennomføre kjøp over nett. Vi lagrer IKKE kortinformasjon, men innhenter transaksjonsdetaljer fra kortinnløser som Epay/Bambora el lign.
Informasjon som Ip adresse, hva slags enhet du benytter og språk innhentes automatisk fra din nettleser.  Vi benytter denne infoen for å sikre at du får en best mulig  kundeopplevelse.

Markedsføring

Som kunde vil du kunne motta informasjon på epost eller sms som er relevant for deg. Vi vil benytte din kjøpshistorikk for å gi deg best mulig kvalitet på informasjonen som blir sendt deg. Dersom du ikke ønsker våre nyhetsbrev kan man selv melde seg av disse nederst i mailene.

Oppbevaring av personopplysninger

Vil vil oppbevare dine personopplysninger så lenge du er kunde hos oss, dersom din kundeprofil ikke har vært aktiv på 2 år slettes de automatisk.  Dette gjelder ikke dersom vi trenger opplysningene av regnskapsmessige årsaker.

All info blir lagret hos serverleverandør Provendo AS som støtter Norsk personopplysningslov (GDPR). Ventilasjonsfilter AS overleverer ikke dine opplysninger til en 3 part dersom du ikke samtykker til det.

Dine rettigheter

Du kan når som helst etterspørre informasjon om omfanget av de lagrede opplysningene samt grunnen til at de er lagret. Du har rett til og be oss endre, korrigere eller slette disse.  Du har også rett til å protestere på vår behandling av dine opplysninger. Du har rett til å levere en klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet.

Kontakt oss gjerne

Vi vil veldig gjerne gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg og vi håper du tar kontakt med oss hvis du trenger hjelp. Vi treffes på telefon alle dager fra 0900 til 1500  +47 35102440
 

Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

Våre betaling og fraktmetoder

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Mælagata 58, 3716 Skien, Norway
 Kundesenter: support@ventilasjonsfilter.no
 Tlf. Salg/Admin: 35102440 (09:00-15:00)
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring