Sameier og Borettslag

Som Norges rimeligste leverandør av boligfilter gir vi i tillegg volumrabatt til Sameier og Borettslag som samler sine innkjøp via oss.
Ved et slikt abonnement gir vi opptill 20 % rabatt ved leveranse  1 eller 2 ganger i året.

Sameier og Boretslag kan samle sine innkjøp for felles forsendelse og vil få en kvantum rabatt som følge av samlet bestilling.
Hos oss er det enkelt og rimelig.

Ta kontakt med vårt salgskontor 35 10 24 40  mellom 09:00 og 15:30 eller send oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis vi ikke får svart på telefon.

For support, pakkesporing og andre henvendelser må support mailadresse benyttes, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi hjelper dere med å få åpnet konto hvor dere kan administrere innkjøp, se leveranser og status.

Fordelen med en slik avtale er at vi produsererer våre filter i god tid til deres leveranse, slik at dere får deres filter til avtalt tid.

Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har egen produksjon og lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

Payee.no - Din betalingspartner på netthandel

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Bedriftsveien 27
3735 Skien, Norway
 Kundesenter/Sporing av pakke:
support@ventilasjonsfilter.no
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube