Aktivt karbonfilter 70 T og 100 T Filtersett til Heru
heru 70 100t

Aktivt karbonfilter 70 T og 100 T Filtersett til Heru

Aktivt karbonfilter Komplett filtersett til Heru 70 T og 100 T. Inneholder 2 platefilter i kvalitet ePM 1 55% (F7) Mål: 360x185x47mm.
Ventilasjonsfilter med aktivt kull er løsningen for deg som har problemer med lukt i ventilasjons anlegget. Det aktive kullet fjerner lukt som sigaretter, peisfyring, sterk matlukt eller andre uønskede lukter enten fra eget hus eller fra naboer. Filtersettet består av 2 deler som begge er laget med aktivt kull.
Salgspris inkl. mva:kr1195,00
Rabatt
Velg abonnementet som passer deg:
Kjøp 5 få 6


Preloader

Ventilasjonsfilter med aktivt kull er løsningen for deg som har problemer med lukt i ventilasjons anlegget. Det aktive kullet fjerner lukt som sigaretter, peisfyring, sterk matlukt eller andre uønskede lukter enten fra eget hus eller fra naboer. Filtersettet består av 2 deler som begge er laget med aktivt kull. Det finnes leverandører som leverer filter med aktivt kull kun på inntaksluften. Våre sett har begge filtrene i aktivt kull så man skal få best mulig effekt, også med kull i avtrekks filteret for å forhindre luft smitte.

Spesifikasjoner:
2 platefilter i kvalitet ePM 1 55% (F7) Mål: 360x185x47mm.
Totalt 2 deler i filtersettet. 

Filtersett er produsert av Ventilasjonsfilter.no og er i henhold til Norsk filterstandard EN 779-12, samt ny filterstandard ISO 16890 av 2018
Våre filter tåler sammenligning med hvem som helst både på kvalitet og pris. Velg et sunt inneklima med filter fra Ventilasjonsfilter.no

Rabattordninger

Abonnement:

5 % rabatt ved abonnement med 1 leveringer pr år

10% rabatt ved abonnement med 2 leveringer pr år

Fraktfri levering:

Ved bestilling av 4 stk filtersett sender vi fraktfritt.


Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har egen produksjon og lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

Payee.no - Din betalingspartner på netthandel

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Bedriftsveien 27
3735 Skien, Norway
 Kundesenter/Sporing av pakke:
support@ventilasjonsfilter.no
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube