Bilde ikke angitt

14x20x4 - 1 Pack ePM1 65%

Det er 1 premium filter ePM1 65% i denne pakken..

ePM1 65% 4-tomme plisserte luftfiltre er de mest effektive filtrene som er tilgjengelige i en privat VVS-ovnssystem. Dette filteret vil redusere opptil 98% av Allergener og mikroskopiske partikler.

plisserte luftfiltre er de mest effektive filtrene som er tilgjengelige i en privat VVS-ovnssystem. Dette filteret vil redusere opptil 98% av Allergener og mikroskopiske partikler. !
Salgspris inkl. mva:kr537,19
Rabatt
Kjøp 5 få 6


Preloader

14x20x4 Airfilters produced by Ventilasjonsfilter.no are premium-quality filters of ePM1 65% quality. ePM1 65% 4-tomme plisserte luftfiltre er de mest effektive filtrene som er tilgjengelige i en privat VVS-ovnssystem. Dette filteret vil redusere opptil 98% av Allergener og mikroskopiske partikler.

 
Alle våre filtre er sertifisert i henhold til ISO 16890-2019 standarder og er testet i henhold til ASHRAE 52,2-2012 standarder. 
Our air filters are produced with high-quality cardboard frames  which are coated with plastic. ,or environmentally friendly plastic .

The lifetime of this filter is up to 12 months !


Rammen så vel som luftfiltrene er veldig motstandsdyktig mot fuktighet og tåler høy belastning over lengre tid. 
Luftfiltermaterialet ble utviklet for å garantere et best mulig inneklima og har blitt testet blant de aller beste i sin klasse.
Ved å bestille hos Ventilasjonsfilter.no vil du sikre at inneklimaet ditt blir sunt og friskt. Takket være høy ytelse ved lavt trykktap, kan luftfilter brukes på kontorer, skoler, teatre, sykehus, svømmebassenger, kjøpesentre, hotell, malingsbutikker, samt i mat-, farmasøytisk og ingeniørinStøvri. Men brukes mest i private hjem

ePM1 65% er et premiumfilter som vil fjerne:


-Støv
-Pollen
-Kjæledyr dander
-Allergener
-Virusbærere
-Smog particles


Norge har noen av de strengeste kravene til luftfilter i verden. Og med filteret vårt er du garantert et sunt og friskt innemiljø.
Velg et filter som tar vare på innemiljøet ditt, velg Ventilasjonsfilter. 

Premium ePM1 65% Airfilters manufactured in Norway and delivered to your doorstep within 48 hours.  Best prices for airfilters and only 9.90 usd for express  shipping all over USA. 

 

 


Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

betaling frakt 2

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Mælagata 58, 3716 Skien, Norway
 Kundesenter: support@ventilasjonsfilter.no
 Tlf. Salg/Admin: 35102440
(09:00-15:00 (Lunsj 11-12))
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube