Carbon MERV 16 2pk.jpgCarbon MERV 16 2pk.jpg

12x20x2 - Aktivt kullfilter

Aktivt kullfilter Filter 12x20x2 Har du luktproblemer? Aktivt kullfilter i filteret fjerner opptil 95% av lukt-problemene. Med dette filteret blir du kvitt lukt-problemene!

Ikke sammenlign filtrene våre med billige utgaver som bare varer i tre måneder! Det er 2 premium luftfilter med Aktivt kullfilter ePM 10 85% i denne pakken, som vil være nok for ett års forbruk !!
Salgspris inkl. mva:kr483,75
Rabatt
Kjøp 5 få 6
Vennligst sjekk din faktiske størrelse


Preloader

12x20x2 Luftfiltre produsert av Ventilasjonsfilter.no er filtre av førsteklasses kvalitet med aktivt kullfilter og MERV-kvalitet 11. Aktivt kullfilterventilasjonsfilter er løsningen for de som har problemer med Lukts i ventilasjons- eller vekselanlegget.Det Aktivte kullet fjerner lukter som sigaretter, peiser, sterk matlukter eller andre uønskede lukter, enten fra eget hus eller fra naboer.   Alle våre filtre er sertifisert i henhold til ISO 16890-2019 standarder og er testet i henhold til ASHRAE 52,2-2012 standarder.  Våre luftfilter er produsert med høykvalitets papprammer som er belagt med plast, eller miljøvennlige plastrammer. Rammen så vel som luftfiltrene er veldig motstandsdyktig mot fuktighet og tåler høy belastning over lengre tid.  Luftfiltermaterialet ble utviklet for å garantere et best mulig inneklima og har blitt testet blant de aller beste i sin klasse. Ved å bestille hos Ventilasjonsfilter.no vil du sikre at inneklimaet ditt blir sunt og friskt. Takket være høy ytelse ved lavt trykktap, kan luftfilter brukes på kontorer, skoler, teatre, sykehus, svømmebassenger, kjøpesentre, hotell, malingsbutikker, samt i mat-, farmasøytisk og ingeniørinStøvri. Men brukes mest i private hjem 12x20x2 Actvated Carbon er et premiumfilter som vil fjerne: -Støv -Pollen -Kjæledyr dander -Allergener -Virusbærere -Lukt -Mest røyk -Smog particles Norge har noen av de strengeste kravene til luftfilter i verden. Og med filteret vårt er du garantert et sunt og friskt innemiljø. Velg et filter som tar vare på innemiljøet ditt, velg Ventilasjonsfilter.       


Om Oss

Vårt felles mål er å være rimeligst i Norge på filter for ventilasjonsanlegg til bolig næring og industri. Derfor tilbyr vi prisgaranti! Finner du samme filteret til en lavere pris i Norge, så gir vi deg samme pris hos oss. Vi har lager/pakkesentral i Skien i Telemark, og sender over hele landet.
Ventilasjonsfilter finner du hos oss!

betaling frakt 2

Kontakt oss

 Ventilasjonsfilter AS
 Bedriftsveien 27, 3735 Skien, Norway
 Kundesenter: support@ventilasjonsfilter.no
 Tlf. Salg/Admin: 35102440
(09:00-15:00 (Lunsj 11-12))
 Org.nr.: 912377946mva

Personvernerklæring

Facebookyoutube